Vanhemmille

Koulussamme on käytössä sähköinen tiedotusjärjestelmä Wilma, josta huoltajat voivat seurata lapsensa koulunkäyntiä reaaliaikaisesti. Wilmaan merkitään oppilaan poissaolot ym. keskeiset asiat. Wilmasta on nähtävissä oppilaan työjärjestys ja sen kautta voi lähettää pikaviestejä opettajille. Wilmassa näkyvät oppilaan kaikki suoritukset koko yläkoulun ajalta. Wilmassa on näkyvissä myös yleisiä tiedotuksia.

Huoltajille on annettu oma Wilma-tunnus, jota ei saa antaa oppilaalle. Oppilailla on omat Wilma-tunnukset, joissa on vain lukuoikeus. Mikäli Wilma-tunnus on unohtunut tai kadoksissa, sitä voi pyytää kansliasta tai luokanvalvojalta.

Tarkemmat ohjeet Wilman käyttöön löydät alla olevasta liitteestä.

Opettajien sähköpostiosoite on pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi@espoo.fi ja oppilaiden sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@edu.espoo.fi.