Koulun pelisäännöt

Yleisesti noudatettavia sääntöjä

• Saavuthan tunneille ajoissa opiskeluvälineet mukanasi.
  • Päivänavaushetken aikaan myöhässä olevat oppilaat tulevat luokkaan päivänavauksen jälkeen.
  • Päähineitä ei pidetä oppitunnilla.
  • Tunneilla ei syödä eikä juoda.
  • Oppituntien aikana kännykät pidetään äänettömänä ja niitä käytetään vain opettajan luvalla.
  • Koulualueelta ei poistuta kouluaikana. Poikkeuksena ovat koulun ulkopuolella pidettävät tunnit. Koulun alueelta poistumisesta seuraa puhuttelu tai jälki-istunto.
  • Polkupyörät, mopot pidetään vain niille varatuilla paikoilla. Mopoautoille ei ole koulussa parkkipaikkoja.
  • Ruokailu tapahtuu omalla vuorolla ruokalassa. (Ei omia eväitä eikä juomia!) Muistathan jonottaa rauhallisesti. Ruokalaan ei tuoda reppuja tai päällysvaatteita.
  • Välipalavälitunnilla ruokailu tapahtuu vain ruokalassa, jossa voi syödä tuolloin myös omia eväitä.
  • Tapiolan koulussa noudatetaan hyviä käytöstapoja!