Menestystä koulujenvälisissä yleisurheilukilpailuissa

20.9.2016

Tapiolan koulun oppilaat menestyivät hienosti Espoon koulujenvälisissä yleisurheilukilpailuissa, jotka järjestetttiin 20.syyskuuta Leppävaarassa. Hyvän urheiluhengen ja useiden henkilökohtaisten ennätysten lisäksi koulumme oppilaat pääsivät myös mitalisijoille: Tuuli Hanhivaara voitti ylivoimaisesti 9.luokkalaisten 1000 metrin kilpailun. Annika Toiviainen (1000m) ja Rebecca Söderström (100m) saivat kummatkin hopeaa. Aisling Flanagan (kolmiloikka) ja Annette Lahkela (korkeushyppy) ylsivät pronssille. Päivän päätti upeasti koulumme sukkulaviestijoukkue, joka sijoittui toiseksi.

YU-kisojen loppujärjestys, 10 parasta koulua:

1.Leppävaara, 2.Tapiola, 3.Mankkaa, 4.Espoonlahti, 5.Kasavuori, 6.EYL, 7.Kilonpuisto, 8.Nöykkiö, 9.Juvanpuisto, 10.Kalajärvi