Liikunta (LI, LT, LP)

Liikuntakasvatuksemme tavoitteena on edistää oppilaiden fyysistä, henkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä tuottaa monipuolisia liikuntaelämyksiä. Hyväkuntoinen ja vireä oppilas kykenee opiskelemaan tehokkaasti myös muissa oppiaineissa. Tapiolan koulu sijaitsee monien erinomaisten liikuntapaikkojen lähellä, joita hyödynnämme ahkerasti. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan myös Espoon koulujen monipuoliseen kilpailutoimintaan.

Valinnaisen liikunnan kursseilla pyrimme tutustumaan myös niihin liikuntalajeihin ja -paikkoihin, joihin perusopetuksessa ei ole mahdollisuutta.

Rinan ryhmien liikuntaohjelma

JP:n ryhmien liikuntaohjelma

Tytöille kultaa jalkapalloturnauksessa 17.9
Kuvassa vasemmalta oikealle: Alisa Toivainen, Melissa Halkola, Aisa Sinishin, Ines Suominen, Katrin Saulamaa, Veera Huovinen, Tessa Peltola, Iris Visuri, Martta Suotula, Sandra Silverang, Siiri Bordi, Lola-Lii Eriksson ja Tuuve Laurila. Edessä: Elmiina Parviainen. Kuvaan pääsi myös mukaan ylpeä liikunnanopettaja Sanna Jaatela.
Alkulohkopeleihin panoksensa antoivat myös Aino Aulanko, Kira Poppius, Onerva Pirttimaa, Alli Pekkola ja Elina Laukkanen.
Tyttöjen pitämä oma lattaritunti.
Paralympiakomitea opettaa kelkkakiekkoa.