Tervetuloa

[1-7] [8-9]
Hakijat saavat erillisen valintakoekutsun, jossa on tarkemmat tiedot valintakokeeseen saapumisesta ja valintakokeen alkamisajankohdasta.
Tapiolan Yhteiskoulun Tuki Ry järjestää marrasmarkkinat lauantaina 23.11 Tapiolan koululla.
Marraskuussa Tapiolan koulun 7-luokkalaiset ja osa 8-luokkalaisista pääsivät nauttimaan perinteisestä englantilaisesta näytelmästä, kun The American Drama Group Europe tuli kouluumme. Ohjelmassa oli Charles Dickensin romaaniin perustuva näytelmä, A Christmas Carol. Lopuksi oppilaat saivat tehdä kysymyksiä näyttelijöille. Näytelmä ja näyttelijät saivat paljon positiivista palautetta ja näytelmä vei meidät jo mukavasti joulun tunnelmaan. Lisää kuvia englannin kielen sivuilla: https://www.tapiolankoulu.fi/opetus/vieraat_kielet/englanti_en/
Päivätyökeräys eli taksvärkki on koululaisten tempaus, jonka tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tapiolan koulun oppilaskunta päätti, että keräystuotto käytetään tänäkin vuonna Itämeri-työhön Baltic Sea Action Groupille. Kerätyillä varoilla edistetään kestävää ravinteiden kierrätystä, hillitään Itämeren rehevöitymistä, minimoidaan vaarallisten aineiden riskejä sekä edistetään puhdasta ja turvallista merenkulkua. Tapiolan koulu on Itämeri-koulu.
Hyvinvointiviikon aiheet esillä oppitunneilla ja erilaisissa tapahtumissa.