Tervetuloa

[1-7] [8-9]
Samana päivänä lähetetään myös postitse lähetettävät päätökset.
Hakijat saavat erillisen valintakoekutsun, jossa on tarkemmat tiedot valintakokeeseen saapumisesta ja valintakokeen alkamisajankohdasta.
Musiikkiluokkien järjestämä joulukonsertti Tapiolan kirkossa keskiviikkona klo 18.
Tapiolan koulun neljä oppilasta Aino Aulanko (8F), Aaro Arvonen (9A), Vilma Ervasti (9B) sekä Anni Tapionlinna (9F) ovat sijoittuneet sadan parhaan joukkoon kansallisessa MAOL:n matematiikkakilpailussa. Aino Aulanko ja Anni Tapionlinna ovat sijoittuneet 20 parhaan joukkoon ja heidät on kutsuttu helmikuussa pidettävään loppukilpailuun. Onnea!
Marraskuussa Tapiolan koulun 7-luokkalaiset ja osa 8-luokkalaisista pääsivät nauttimaan perinteisestä englantilaisesta näytelmästä, kun The American Drama Group Europe tuli kouluumme. Ohjelmassa oli Charles Dickensin romaaniin perustuva näytelmä, A Christmas Carol. Lopuksi oppilaat saivat tehdä kysymyksiä näyttelijöille. Näytelmä ja näyttelijät saivat paljon positiivista palautetta ja näytelmä vei meidät jo mukavasti joulun tunnelmaan. Lisää kuvia englannin kielen sivuilla: https://www.tapiolankoulu.fi/opetus/vieraat_kielet/englanti_en/