Taksvärkkipäivä perjantaina 13.10.

25.9.2017

Hyvä yläkoululaisen huoltaja / oppilas,

Perinteinen taksvärkkipäivämme on koulullamme perjantaina 13.10. Tällöin ei ole normaalia koulupäivää, vaan oppilaat tekevät töitä itse hankkimassaan työpaikassa tai kotona.

Päivätyökeräys eli taksvärkki on koululaisten tempaus, jonka tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tapiolan koulun oppilaskunta päätti, että keräystuotto käytetään tänäkin vuonna Itämeri-työhön Baltic Sea Action Groupille. Kerätyillä varoilla edistetään kestävää ravinteiden kierrätystä, hillitään Itämeren rehevöitymistä, minimoidaan vaarallisten aineiden riskejä sekä edistetään puhdasta ja turvallista merenkulkua. Aihetta käsitellään myös koulussa. Seitsemäsluokkalaisille tulee vierailija järjestöstä kertomaan Itämeren hyväksi tehtävästä työstä.

Vähintään kymmenen euron (10€) suuruinen summa maksetaan seuraavalle tilille:

Tilin omistaja: Elävä Itämeri säätiö

Tilinumero: FI20 6601 0001 0935 66

BIC: AABAFI22

Viesti: Päivätyökeräys 2017/ Tapiolan koulu (oppilaan nimi ja luokka)

Jos tarvitset kuittia, se löytyy etusivulta.

Luokanvalvojalle ilmoitetaan Wilma-viestillä to 5.10 mennessä, jos oppilas EI osallistu taksvärkkiin. Oppilailla, jotka eivät osallistu taksvärkkiin, on koulupäivä klo 8.15-13.00.  Oppilaalla on oikeus ruokailla taksvärkkipäivänä koululla. Jos oppilas ruokailee koululla, ilmoita siitä luokanvalvojalle to 5.10 mennessä.

Kun olette maksaneet taksvärkkirahan tilille, kuitatkaa se luokanvalvojalle Wilma-viestillä ma 23.10. mennessä.

(Olemme maksaneet taksvärkkirahan (summa) Elävä Itämerisäätiön tilille)

KIITOS TUESTANNE!

Tapiolan koulun oppilaskunta